Preview Mode Links will not work in preview mode

BT-intervjun

Mar 23, 2019

Samtidigt som den digitala utvecklingen går allt snabbare, blir kraven på reklamens ansvar allt hårdare. En som gett sig i kast med den utmaningen är Meckas grundare Mats Alfredsson. För efter 30 år i branschen siar han om en framtid som kommer gå i en snabbare hastighet än någonsin.
Vi slog oss ner på...


Mar 9, 2019

Anna Lidström arbetar med det Boråsbaserade hållbarhetsprojektet Retextile. Ett arbete som har gått från experimentverkstad till att ha blivit en tongivande aktör inom textilindustrin.  

Med tunga samarbeten i bagaget vill man möjliggöra ett mer cirkulärt mode och för Anna Lidström finns ingen önskan om...


Feb 23, 2019

För 17 år sedan klev Bosse Johansson in som vd för Sparbanken Sjuhärad. Något som han själv beskriver som en konsekvens av en rad slumpartade händelser. Bland annat ett benbrott efter en motocrossolycka.

Men efter det har han upplevt sin andra finanskris som bankchef, varit ordförande i Elfsborg i över ett...


Feb 9, 2019

För Peter Häggström Lindecrantz började karriären inte i det textila – utan på idrottsarenan. Åren kring millenieskiftet tog han flera SM-guld i längdhoppning och efter det har han arbetat som expertkommentator och programledare.
 
I idrottandet föddes intresset för kläder och 2017 startade han...


Jan 19, 2019

Pernilla Nyrensten är den äventyrsresande knalledottern som genom sitt friluftsintresse upptäckte en lucka på marknaden: Hon ville ta fram kläder inom outdoor som var färgglada, prisvärda och med bra passform för kvinnor. 

Det la grunden till klädföretaget Revolutionrace, som hon grundat och driver tillsammans...